Kuulumisia Nousulta, syksy 2022

Tervehdys!

Syksy tulla tupsahti ja meininki Nousulla vaan kovenee! Paljon hienoja julkaisuja tullut ulos mm. Eemeli Koivistolta, Harlekiinilta, Rentorauniolta, Statukselta, Jalo-Apalta, DJ P-Koolilta ja Vapaudelta. Näitä teoksia löydät mm. Nousun youtube kanavalta ja spotifysta.

Vuosi mennään kovalla kyydillä loppuun siistien keikkojen parissa ja Harlekiinin viimeisten levyjen tulossa ulos siirrymme Nousulla uuteen vauhtiin. Paljon on siimoja vedessä kuten ensi vuoden ulkoilma tapahtumat joihin lähdemme viemään artisteja enemmän esiin. Useita bändi projekteja on myös kytemässä jotka tulevat näkymään erittäin vahvasti ensi vuoden keikka tarjonnassa ympäri Pirkanmaata.

Jatkakaa tsekkailua koska pian räjähtää! BOOM!

T.Harlekiini/DJ Riverroad , Nousu Recordsin omistaj