HELMIKUU 2022 KUULUMISIA JA TIETOJA JULKAISUISTA

Helmikuu oli kiireistä aikaa Nousulla ja Nousu otti mukaan remmiin uuden artistinkin: EEMELI KOIVISTON. Eemeli on taitava nuorukainen joka on tähän asti tehnyt itse kaiken biitteistä sanoihin räppiin ja miksauksiin/masterointiin. Nyt yritämme luoda hänelle uusia polkuja matkallaan musiikin parissa. Nousu myös oli edustettuna 4.2 Tampereen Monitoimitalolla Stage 13 keikalla kun DJ Riverroad kävi soittamassa nuorille artisteille taustoja. Keikat eivät siihen jääneet vaan Nousu Hip Hop Night palasi jälleen Katubaari Axuun 26.2 illan pääesiintyjinä Tampereen kovimpia freestyle velhoja Läski Salonen ja Ironine.

Julkaisurintamalla kuukauden aloitti 4.2 julkaistu DJ ZUWANDON Remix Harlekiinin OLEN PELOISSANI kappaleesta. Kappale on vain kuunneltavissa Nousun youtube kanavalta täällä
Harlekiinista puheenollen.. Hänen ja JALO-APAn perustama duo OG’s ON A FIELD julkaisi toisen EPnsä nimeltaan FANTASTISTA. EP pitää sisällää 3 chilliä westside tyylistä biisiä ja näiden instrumentaalit. EP löytyy mm. Spotifysta. EPn on tuottanut Jalo-Apan pyörittämä INKOVAHA STUDIO.
ALE HUMAN julkaisi myös ulos sinkun ulos jo ulkona olevalta EPltä nimeltään YHTEINEN KOTIMME. Mukana biisillä on JALO-APA ja kappaleen on tuottanut PEBE BEAT. Jälkityön on tehnyt INKOVAHA STUDIO. Biisin löydät täältä.
AINO-EVE pukkasi pihalle SYY AINA HERÄTÄ biisin jossa hän halusi olla mahdollisimman raakana biisillä. Eli puhtaasti vaan ulos ja tässä on lopputulos

Vastaa