TERVEHDYS NOUSU RECORDSILTA

Tervehdys taas pitkästä aikaa. Meno ollut Nousu Recillä hektistä viimeiset kuukaudet, mutta nyt jälleen tännekin ehtii päivittelemään mitä on tapahtunut Nousu Recillä.

Maaliskuussa julkaisimme todella paljon musiikkia. HARLEKIINILTA tuli TAPA MILLÄ TAPAT pt.2 ja kokonaisuus ELOSSA LP, ADElta tuli LAATU MERKKAA kappale, VAPAUS pisti ulos KIELIKUVA KOKOELMA EPn, AINO-EVEltä tuli ANSAITSEN PAREMPAA kappale, PEBE BEAT julkaisi INSTRUMENTALS VOL.3sen . Maaliskuussa Nousu Recordsille liittyi myös EEMELI KOIVISTO joka julkaisi debyytti singlensä KROISOS. Maaliskuussa Harlekiini, Boney Bro ja Vapaus kävivät keikalla legendaarisella Yo-Talolla. Keikan piti olla Taivaankannen Takojien keikka, mutta sairastumisen vuoksi luotiin ratkaisu asiaan tällä tavoin.

Huhtikuussa tahti hieman rauhoittui julkaisujen puolesta ja ulos tulikin vain IVKSltä LASIVITRIINI (The Slow Remix) ja JALO-APAlta JOKAINEN KASVAA TÄÄLLÄ (DJ P-Kool Remix). Huhtikuussa pidettiin spesiaali Nousu Hip Hop Night Katubaari Axussa kun paikalle saapui pitkän matkan takaa ALE HUMAN ja JALO-APA. Myös illan pääesiintyjä OLAVI P matkasi Turengista esiintymään.

Toukokuussa puolestaan taas vilkastui ja Nousu Recordsille liittyi RENTORAUNIO ja STATUS. Julkaisuja sateli myöskin kun JALO-APALTA ilmestyi mietiskelevä kappale EI TUNNU HYVÄLT, EEMELI KOIVISTOlta tuli ulos VUODET OLLUT VIILEET EP, ALE HUMANILTA ilmestyi PIMEYDESTÄ VALOON kappale, RENTORAUNIO iski kovalla kädellä posse biisillä PARI TARINAA , HARLEKIINILTA tuli ulos KUN MÄ RÄPPÄÄN (Inkovaha Remix) ja VAPAUS pukkasi pihalle MITÄ HÄ kappaleen. Nousu Hip Hop Nightissa Katubaari Axussa nähtiin SUORALINJA pääesiintyjänä.

Kesäkuu tätä kirjottaessani miltei puolivälissä ja Nousu Hip Hop Night ihan tuoreessa muistissa. Katubaari Axussa pidettiin spesiaali Nousu Live kun paikalle saapui pitkän matkan takaa STATUS ja VILLHOOKE. Illan pääesiintyjänä nähtiin mansen hallitseva freestyle mestari TRANSSI KELA. Julkaisujakin on ehtinyt tulla jo JALO-APAlta 100kg, IVKSltä KRUISAA kappale mukana JOND, HUNK PUNK, MC PANDEMONIUM ja JANITAJUNTA ja vieraileva artisti YKSINÄINEN SIELU julkaisi Nousun kautta TIKAPUITA TAIVAASEEN.

Mitä luvassa? Julkaisuja tulee tasaiseen tahtiin artisteilta ja heinäkuu menee hienosti ulko tapahtumien järjestelyssä. Niitä odotellessa. Takaisin töihin taas. Hyvää kesää kaikille Nousu Recin seuraajille.

-Harlekiini/DJ Riverroad,, Nousu Recordsin omistaja

Vastaa