Nousulla uusi nettisaitti ja uudet kuviot!

Vuosi 2022 alkaa ryminällä kun aukaisemme ensinnäkin nämä kotisivut. Päivitämme näitä sivuja aina tarpeen mukaan ja toivottavasti näistä on sinulle lukija paljon hyötyä.

Nousu Recordsin historiasta voisin kertoa hieman:

Nousu aloitettiin vuonna 2019 kahden miehen voimasta: MC Harlekiinin ja laulaja Markosin toimesta. Ideana oli perustaa levy-yhtiö jonka ideana olisi auttaa heitä ketkä ovat ruohonjuuritasolla juuri aloittamassa musiikin tekemistä. Tai heitä ketkä muuten vain tarvitsevat apua. Eli auttaminen oli kaiken A ja O.

Artisteja onkin tullut ja mennyt tässä vuosien mittaan ihan hyvällä tahdilla. Olemme saaneet auttaa monen monta artistia heidän haluamallaan tavalla.

Vuonna 2021 siirryimme kaupparekisteriin ja teimme yrityksestä virallisen.

Yrityksen omistaja eli minä Harlekiini AKA DJ Riverroad myös päätti vuoden lopussa jakaa vastuuta kahden mainion työmyyrän kanssa kenen kanssa oli muutenkin tullut tehtyä jo todella paljon työtä. Yrityksen toiminnasta siispä vastaa tällä hetkellä Harlekiinin lisäksi PEBE BEAT ja JALO-APA

Vuoden 2022 suunnitelmat ovat kasvattaa yrityksen toimintaa ja luoda uusia mahdollisuuksia uusille JA nykyisille artisteille ketkä on hyväksytty Nousu Recordsin artisti kaartiin. Myös tapahtumien järjestäminen on mielessä kesälle 2022 mikä tulee myös tuomaan mahdollisuuksia Nousu Recordsin ulkopuolisille artisteille keiden kanssa olemme säännöllisesti yhteyksissä.

Isoja juttuja siispä mielessä ja tulossa vuodelle 2022. Kiitos kun olet löytänyt meidät ja toivottavasti seuraat toimintaamme tiiviisti jatkossakin.

– Harlekiini